TRET DE SORTIDA A LES SESSIONS ESCOLARS D'ANIMAC 2023

20 de febrer de 2023

Les sessions dirigides al públic escolar han començat avui i s’allarguen fins al divendres 24, disponibles en format presencial i online, amb més de 13.000 alumnes

 El dimecres es farà una connexió en directe des de Tremp per expandir el festival pel territori

 

Les Sessions Escolars d’Animac, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, organitzada per l’Ajuntament de Lleida, han donat el tret de sortida avui des de la Llotja. Fins al divendres, 24 de febrer, les 54 escoles inscrites gaudiran d’aquestes sessions cinematogràfiques del món de l’animació. Les funcions compten amb 13.808 alumnes inscrits, dels quals 6.458 hi assistiran presencialment i 7.350, via online. Els escolars de la demarcació de Lleida d’educació infantil, cicle inicial, mitjà i superior i secundària, podran veure una vintena de curtmetratges seleccionats, que prèviament hauran pogut treballar amb el dossier pedagògic d’Animac.

Més concretament, els escolars d’educació infantil i cicle inicial participaran en la sessió anomenada ‘Visca la diferència’, els de cicle mitjà i superior, ‘Més ocells que al cel’ i, per últim, els de secundària es centraran en ‘#humorabsurd #mood #música #stopmotion’.

Així mateix, el dimecres, dia 22, Animac es connectarà amb Tremp, una novetat de l’edició d’aquest any per fer arribar les Sessions Escolars a més alumnes de Lleida. La connexió en directe es farà amb l’Espai Cultural La Lira, situat a la ciutat de Tremp.

 

ANIMAC 2023 “LATAM BOOM!”

Organitzada per l’Ajuntament de Lleida del 23 al 26 de febrer presencialment i online a través de la plataforma Filmin del 3 al 12 de març de 2023, Animac, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, celebra en l’edició d’enguany la creativitat de l’animació llatinoamericana sota el lema “LatAm boom!”, amb senyals de la identitat del territori com la riquesa cultural, la cerca d’històries i estètiques pròpies, la diversitat, el realisme màgic o el compromís politicosocial.

 

S’adjunten fotografies de les Sessions Escolars d’avui (autoria de les fotos: David del Val)

 

MÉS INFORMACIÓ

Premsa Animac

682437748

premsa@animac.cat

www.animac.cat