ca

Animac Cartoon. Pobre diablo, amb Joaquín Reyes, Miguel Esteban i Francesca Nicoll

Programació 2023 · Animac Cartoon, Conferències

És la primera sèrie espanyola d’animació per a adults d’HBO Max. La protagonitzen Stan, un noi normal i corrent excepte pel fet que és l’Anticrist i que està a punt de complir 666 mesos d’edat i ha de provocar la Fi del Món.

Ens acompanyen els seus creadors: Joaquín Reyes, gran còmic, monologuista i dibuixant, i Miguel Esteban, coguionista i director de la sèrie, així com Francesca Nicoll (Rokyn Animation), responsable de producció.

Aquestes tres grans figures de l’entreteniment ens parlaran de la gènesi i desenvolupament d’aquesta ambiciosa i divertida sèrie d’estrena imminent produïda per Buendía Estudios.

Francesca Nicoll és una figura destacada de la producció al nostre país. Productora executiva del llarg Justin y la Espada del Valor, ha treballat a les sèries Clay Kids i Pocoyó i ha supervisat produccions a Lightbox i Mediapro Studios.

Miguel Esteban, gran guionista de comèdia, ha treballat a les sèries Museo Coconut, Retorno a Lílifor, Capítulo Cero i Camera Café, la película, i ha cocreat i estat el showrunner d’El Fin de la Comedia i Nasdrovia, entre altres.

Per la seva banda, Joaquín Reyes té una extraordinària carrera com a actor còmic i presentador. També ha creat i doblat memorables personatges animats, la majoria recollits en el llibre monogràfic amb les seves il·lustracions i còmics Ellos mismos.