Animac Campus

Sou una classe i estudieu animació, cinema, audiovisuals, art o disseny? Apunteu-vos com a grup/classe a Animac Campus. Del 23 al 26 de febrer de 2023 a Lleida.

Podreu gaudir del millor cinema d’animació, conferències d’experts, activitats i conèixer professionals de primera mà.

Apunteu-vos i gaudiu dels següents avantatges:

Preu inscripció/grup 1 dia: 5 euros

Preu inscripció/grup 2 dies: 10 euros

Preu inscripció/grup 3 o 4 dies: 15 euros

En el cas que el grup sigui superior a 25 persones (entre alumnat i professorat), les primeres 25 inscripcions són gratuïtes. Per exemple, si sou un grup de 60 persones que voleu vindre dos dies a Animac, fent la inscripció a l’opció Animac Campus hauríeu de pagar (60 inscripcions – 25 inscripcions gratuïtes = 35 inscripcions que paguen 10 euros per alumne, essent un total de 350 euros).

Com fer la inscripció

Important: La inscripció l’ha de realitzar el responsable del grup/classe i s’hi inclourà la relació de persones (alumnat i professorat) que participeu al Festival. Les inscripcions NO són individuals.

  1. Ompliu el següent formulari fins al 7 de febrer de 2023
  2. Us confirmarem la inscripció via email educa@animac.cat
  3. Un cop confirmada la inscripció heu de fer un únic ingrès al número de compte que us indicarem i envieu el comprovant de pagament a educa@animac.cat
  4. Quan arribeu a Animac, passeu a recollir pel taulell d’informació les vostres acreditacions i gaudiu del Festival

ALLOTJAMENTS

Feu la vostra reserva de grup directament a l’allotjament que preferiu, aquí teniu algunes opcions.


DESCOMPTE RENFE

Renfe ens ofereix un descompte en el viatge de tren. Si us interessa ens podeu enviar un correu indicant-ho a l’assumpte del correu amb el vostre nom i DNI a educa@animac.cat abans del 7 de febrer.


NO HI PODEU FALTAR!