Animacrea 2023

Animacrea continua sent el batec d’ANIMAC. Un espai enmig de La Llotja, atractiu i obert a tothom, que compta amb la col·laboració d’escoles i universitats que, any rere any, ens acompanyen i ens mostren el seu talent. A l’Animacrea hi trobareu tallers dirigits per especialistes i  l’espai de projecció Open Screen.

Si sou una escola, universitat, empresa i/o entitat especialista en animació podeu proposar de muntar el vostre taller a l’espai Animacrea.

Com podeu formar part de l’espai Animacrea?

La inscripció l’ha de realitzar el responsable del grup/classe i s’hi inclourà la relació d’alumnes que participen al taller. Les inscripcions no són individuals. L’adjudicació dels espais serà a criteri de l’organització.

El nombre màxim d’acreditacions per classe/grup és de 5 i la participació mínima és de dos dies (altres opcions contacteu amb animacrea@animac.cat)

  1. Termini finalitzat!
  2. Ens posarem en contacte amb vosaltres via email animacrea@animac.cat
  3. Quan arribeu a Animac, passeu a recollir pel taulell d’informació les vostres acreditacions i gaudiu del Festival

Horari de l’espai Animacrea

Dijous 23 de febrer, de 17 h a 20 h

Divendres 24 i dissabte 25, de 10 h a 14 h i de 17 h a 20 h

Diumenge 26 de febrer, de 10.30 h a 13.30 h

Durant aquest horari no es permet muntar ni desmuntar els stands. Per tant el muntatge i desmuntatge s’ha d’acordar amb la persona responsable de l’espai. Les persones que participin a l’espai Animacrea han de seguir les indicacions en tot moment de la persona responsable de l’espai.

Per a més informació i dubtes, contacteu amb animacrea@animac.cat