ANIMAC ES CONNECTA EN DIRECTE AMB TREMP PER FER ARRIBAR LA MOSTRA ALS ESCOLARS DEL TERRITORI

22 de febrer de 2023

Uns 240 alumnes de l’Escola Valldeflors i del Col·legi Maria Immaculada han participat en la primera sessió d’aquest dimecres 

Les Sessions Escolars d’Animac s’allarguen fins al divendres 24 de febrer amb més de 13.000 alumnes inscrits

Els alumnes de l’Escola Valldeflors i del Col·legi Maria Immaculada, uns 240 en total, s’han connectat en directe aquest matí des de l’Espai Cultural La Lira de Tremp amb la Llotja de Lleida per participar en la primera sessió escolar d’aquest dimecres d’Animac, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, organitzada per l’Ajuntament de Lleida. L’objectiu d’aquesta connexió és apropar la Mostra als escolars del territori lleidatà.

Amb les dues sales plenes, els alumnes de la capital del Pallars Jussà han pogut trobar-se i saludar-se amb els escolars de Lleida per compartir la sessió escolar ‘Visca la diferència’, dedicada als escolars d’educació infantil i cicle inicial, que inclou una selecció de 9 curtmetratges per fer arribar el món de l’animació als més petits.

Les Sessions Escolars s’allarguen fins al divendres 24 de febrer amb 54 escoles inscrites. En total, hi participen 13.808 alumnes, 6.458 dels quals presencialment i 7.350, via online. Els escolars de la demarcació de Lleida d’educació infantil, cicle inicial, mitjà i superior i secundària, poden veure una vintena de curtmetratges seleccionats, que prèviament han pogut treballar amb el dossier pedagògic d’Animac.

S’adjunta fotografia de la connexió en directe amb Tremp

 

MÉS INFORMACIÓ

Premsa Animac

682437748

premsa@animac.cat

www.animac.cat