OBERT PERÍODE D'INSCRIPCIÓ A LES SESSIONS ESCOLARS D'ANIMAC 2024

12 de juny de 2023

El període d’inscripció per a les sessions escolars de la 28a edició de la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, ANIMAC 2024 s’obre avui  12 de juny fins a l’11 d’octubre de 2023.

Les sessions escolars tenen com a objectiu obrir Animac als centres escolars i promoure el visionat de curts seleccionats per a cada cicle. A més a més, fomentar l’educació en la cultura: la cultura neix en l’educació i afavoreix futurs adults amb vessant crítica i compromís social. La programació de les sessions escolars s’orienta en clau cinematogràfica i artística i presenta un contingut social, educatiu i actual.

Les sessions escolars estan obertes a totes les escoles de la ciutat de Lleida i demarcació, prèvia inscripció. La iniciativa és una de les activitats més estimades de la Mostra i té lloc els dies previs al Festival: del dilluns 12 al dijous 15 de febrer de 2024.

Les sessions estan dissenyades en tres blocs:
– Alumnes entre 4 i 7 anys (educació infantil i cicle inicial)
– Alumnes entre 8 i 11 anys (cicle mitjà i superior)
– Alumnes majors de 12 anys (educació secundària)

 

Enguany reforcem i ampliem les sessions escolars presencials:

  • La Llotja (educació infantil, cicle inicial, mig i superior)
  • CaixaForum (educació secundària)

 

No hi haurà connexions online, volem que visqueu l’experiència Animac en directe. Intentarem acollir el màxim d’alumnes possible.

Les sessions escolars són gratuïtes.

El centre educatiu que estigui interessat es podrà inscriure al següent enllaç: Sessions Escolars 2024 fins a l’11 d’octubre de 2023. Passada aquesta data no s’acceptaran més sol·licituds.

La darrera edició de la mostra va acollir un total  de 6.458 alumnes 30 escoles i 7 instituts de Lleida, 18 escoles i 3 instituts de la província de Lleida