La Llotja - Ricard Viñes (Sala 1)

El Teatre de la Llotja de Lleida és de titularitat municipal.  S’ha convertit en un edifici emblemàtic de la ciutat i s’eleva en un gran cos arquitectònic que estableix un diàleg visual amb la ciutat històrica i la Seu Vella. En la seva sala principal, l’auditori de més capacitat, hem gaudit i gaudim any rere any de grans curtmetratges i pel·lícules d’animació.

La Llotja - Leandre Cristòfol (Sala 2)

L’equipament cultural més gran de la ciutat de Lleida. A la Sala 2 Leandre Cristòfol, hi ha capacitat per a 375 persones.

La Llotja - Martina Castells

L’espai cultural més gran de la ciutat de Lleida. En aquest espai, els dies d’Animac, escoles i centres educatius d’arreu ens mostren les seves millors obres gràcies als tallers AnimaCrea i la sala s’omple de vida i animació.

Open Screen

Un espai obert a la Llotja per gaudir de sessions de curtmetratges amb els més petits.

La Llotja - Davall

Espai de trobada de professionals i públic d’Animac.

CaixaForum

CaixaForum Lleida és un espai cultural obert a tots els ciutadans, amb una programació regular d’exposicions, conferències, debats, projeccions, activitats educatives i tallers. Es concep com un centre per a tots els públics que fomenta la integració, el diàleg, el coneixement i l’educació. Cada any, gaudim de sessions de cinema d’animació en aquest espai.

Cafè del Teatre

Ubicat en el magnífic edifici modernista del Teatre Municipal de l’Escorxador, el Cafè del Teatre és un espai destinat bàsicament a la música en viu, però cada any dedica un espai en la seva programació a les sessions més gamberres d’Animac.

Filmin

Plataforma de cinema en línia que ofereix any rere any els continguts d’Animac a tot el públic del territori Espanyol.