MÉS DE 600 ALUMNES PARTICIPEN EN LA SECCIÓ ANIMAC CAMPUS 2023

17 de febrer de 2023

Divuit escoles d’animació d’arreu del país participaran en els actes indicats especialment per a aquests estudiants

Les Sessions Escolars presencials i online, que comencen aquest dilluns, comptaran amb més de 13.000 alumnes d’escoles de la demarcació de Lleida

 

Animac Campus, la secció dedicada als estudiants de cinema i animació de la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, organitzada per l’Ajuntament de Lleida, ha rebut enguany en total 652 inscripcions de divuit escoles d’animació d’arreu del país. Aquests estudiants participaran en els diferents actes indicats especialment per a ells.

Vinguts de Barcelona, Hospitalet de Llobregat, Madrid, Osca, Navarra, Saragossa, Sant Cugat, Tarragona, Reus, València i Amposta, els Animac Campus assistiran, entre altres, a l’Incubator, on es presenten projectes en fase de preproducció, producció o postproducció perquè un panell de professionals els valorarin i donin la seva opinió com a experts; o a les conferències del Premi Honorífic, Anca Damian, i del Premi Animation Master, Juan Pablo Zaramella.

Altres activitats per als estudiants d’Animac Campus són les conferències de Pinocchio de Guillermo del Toro, amb Juan Medina i César Díaz o En construcción. Los Santos amb Olivier Catherin i Omar Rojas.

Pel que fa a les Sessions Escolars, destaca també els 13.808 alumnes que seran partícips de les diferents sessions programades tant online com presencialment que s’inicien aquest dilluns. Hi ha 54 escoles inscrites amb un total de 6.458 alumnes que hi assistiran presencialment i 7.350, online. Els escolars de la demarcació de Lleida d’educació infantil, cicle inicial, mitjà i superior i secundària, podran gaudir d’una vintena de curtmetratges seleccionats, que prèviament hauran pogut treballar amb el dossier pedagògic d’Animac.

Per edats, els escolars d’educació infantil i cicle inicial participaran en la sessió anomenada ‘Visca la diferència’, els de cicle mitjà i superior, ‘Més ocells que al cel’ i, per últim, els de secundària es centraran en ‘#humorabsurd #mood #música #stopmotion’.

Tota aquesta programació està adreçada a un dels públics més fidels del certamen, i en el cas dels Animac Campus, a futurs professionals del món de l’animació.

 

Adjuntem fotografia d’una de les conferències d’Animac 2022

 

Les acreditacions de premsa d’Animac 2023 podeu gestionar-les a través d’aquest formulari.

 

MÉS INFORMACIÓ I ENTREVISTES

Premsa Animac

682437748

premsa@animac.cat

www.animac.cat

Lleida, 17 de febrer de 2023