Emma Stratton

Convidats
Edició · 2022

Biografia

Va néixer l’any 1999 i és de Pals (Baix Empordà). Inicia els seus estudis de piano als 6 anys a l’Escola de Música de Palafrugell amb Gemma Valmanya i, a partir  dels  10 anys, continua a l’Acadèmia Marshall de Barcelona amb Carlota Garriga.

Del 2017 al 2021 estudia el grau superior d’interpretació de piano amb Vladislav Bronevetzky a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) on es gradua amb matrícula d’honor en interpretació pianística.

Ha rebut classes magistrals dels pianistes: Jordi Camell, Josep Colom, William Cuthbertson, Gennady Dzyubenko, Carles Lama, Luis Fernando Pérez, Raimon Garriga, Luiz de Moura, Maria João Pires, Stanislav Pochekin, Rafael Salinas, Alba Ventura, Marta Zabaleta i també de Dimitri Kaprin en el Conservatori Tchaikovsky de Moscou. També ha rebut classes de música de cambra de Rubén Herrera,  Quartet Casals, Trio Guarneri i Kennedy Moretti.

Ha estat convidada a participar en reconeguts festivals com el Festival “Clasclas” de Galícia, el  Festival Internacional de Música Clàssica de St. Fruitós de Bages,  La Schubertíada de Vilabertran i ha ofert concerts organitzats per Joventuts Musicals i altres entitats culturals, actuant a diversos auditoris i teatres de Catalunya i altres ciutats d’Espanya i Alemanya.

Actualment està cursant els seus estudis de màster d’interpretació pianística a la Hochschule für Musik und Theater de Hamburg (Alemanya) amb el professor Aleksandar Madzar.